“Energetisch zijn we al een eenheid, het is nu de tijd om dit te herinneren en ernaar te handelen”

Maria Magdalena, Yeshua en grootmoeder Anna zijn voor lange tijd mijn gidsen, sinds kort begeleiden zij healingen en meditaties live door mij heen. Dit resulteert als een bewustzijnsgroei healing op meerdere gebieden. Ze laten ons spirituele ervaringen meemaken waarin de grootsheid van onszelf centraal staat. We kunnen gemakkelijk door hogere dimensies reizen, de gigantische bibliotheek in ons hart bezoeken, oude emoties loslaten om een schoner vat te zijn voor Bronenergie. Ze helpen ons met leylijnen schoonmaken en mensen in hun kracht te zetten. Ze laten ons zelfs uit de heilige graal drinken. Ook krijgen we meerdere healingen van de heilige familie.

Er start een serie van 9 healing meditaties waarbij ik de channel ben voor de prachtige ingevingen van Maria Magdalena samen met Jezus en Grootmoeder Anna.
Deze online healingen zijn 1x per 4 tot 6 weken en duren ongeveer een uur. Ze vinden plaats op zaterdagochtend om 10.00 uur
De focus voor nu is zo schoon mogelijk te zijn van oude emoties en ons bewustzijn te laten groeien tijdens deze begeleiding van de heilige familie.

Ook willen we tijdens deze bijeenkomsten samen afstand-healingen gaan doen en liefde en licht sturen naar een plek op aarde die niet goed stroomt.

Iedereen die zich geroepen voelt mee te werken om krachtplekken schoon te maken op aarde, een connectie met Maria Magdalena heeft en zich wil verbinden met een groep wijze vrouwen, kan zich aanmelden.

 

Ben je geïnteresseerd om je in te schrijven voor deze serie van 9 begeleide healingen, geef dan via onderstaand contact formulier je gegevens aan ons door.
Vertel ons wat je spirituele kwaliteit is, je missie en/of je connectie met Maria Magdalena. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*Let op, deze bijeenkomsten zijn voorlopig online.