“Onze samenleving is nu toe aan echtheid, transparantie en eerlijkheid”

De kracht van de gedachte lijkt wel sneller te werken dan ooit. Hoe meer intenties je met de gedachten stroom meestuurt, hoe sneller deze energiewensen manifesteren in een menselijke zichtbare ervaring.
Wij geloven niet in toeval. Wij geloven in synchroniciteit. Alles ontvouwt zich op een natuurlijke manier en dagdromen geeft een flinke zet in de goede richting. Wij ervaren dat onze eigen energie op meerdere plaatsten tegelijk kan zijn.

Alles en iedereen is energie, zo ook Moeder Aarde. Ieder mens en dier hebben energiebanen, we noemen deze meridianen. De energiebanen van de moeder aarde noem je leylijnen. Deze leylijnen zijn soms vies, gemanipuleerd of verstopt.
Sommige mensen kunnen deze energiebanen van de moeder aarde waarnemen en worden vaak spiritueel geleid. Samen met alle kennis die er is en de bewustzijnsgroei die nu op aarde is kunnen we samen veel schoonmaakwerk verrichten. We kunnen moeder aarde helpen waardoor we de hele mensheid helpen. Wij leven van en op de energie van moeder aarde.
Ons doel is de wijsheid over leylijnen meer onder de aandacht te brengen.
Hierbij ook de waarheid over de geschiedenis van Maria Magdalena.
Het geloof wat zij in Frankrijk bracht: Onvoorwaardelijke liefde en de kracht van liefde tussen partners.

Met groepen bewuste mensen kunnen we deze leylijnen schoonmaken d.m.v. meditatie workshops in binnen en buitenland.
Yvonne krijgt door van haar gidsen (Maria Magdalena, Yeshua en Grootmoeder Anna), engelen en verlichte andere meesters, welke leylijnen er opgeschoond mogen worden. Zij bezoekt die aangewezen plekken op aarde en gaat daar aan de slag. Het is haar wens om dit samen te doen met liefdevolle sterke vrouwen en mannen. Er is meer 'lichtkracht' nodig zowel in de leylijnen als op vele krachtplekken op aarde. Ook de energie tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie, mag in balans komen op aarde en in de mens. Zelf in harmonie zijn met de scheppende kracht is het doel. Wat Yvonne waarneemt is dat vele krachtplekken op aarde een boodschap hebben voor de groei van het bewustzijn van de mens. Als deze thema's en energiecodes geblokt zijn dan komt die kwaliteit voor de gehele mensheid niet tot leven.

Wij weten dat iedereen met energie kan werken, omdat dit onze natuurlijke staat van zijn is. De volgende vraag is, wie wil dit doen voor de aarde en alle levende wezens die op aarde wonen?
Mensen verbinden, kwaliteiten en wijsheid delen is volgens ons de meest krachtige manier om dit te doen. Samen zijn we sterk.

Wijsheid delen en samenwerken om Moeder de Aarde te helpen en haar bewoners.

“We gaan van geloven naar Weten”


Ga je mee op reis, samen naar Frankrijk de krachtplekken voelen waar Maria Magdalena heeft geleefd!
http://www.timetogetwise.nl/Workshop/Maria_Magdalena_Meditatiereis_in_Zuid_Frankrijk/