“Alle eigen ervaringen blijven voor altijd in je hart”

Vele spirituele mensen hebben bijzondere kwaliteiten en krijgen prachtige inzichten door om verder in bewustzijn te groeien. Het is nu de tijd om onze persoonlijke wijsheid en ervaringen te delen. Samen staan we sterk, vooral als we onze energiekracht in willen zetten voor de aarde en het eenheidsbewustzijn. Dan ontstaat er iets geweldigs!
Iedereen heeft een specialiteit, iedereen heeft wijsheid over een bepaald spiritueel vlak. Laten we dit aan elkaar doorgeven zodat we ‘breedbeeld’ krijgen over alles wat er is.

Vele gevoelige spirituele mensen hebben ascensie verschijnselen. Alleen al door hierover te praten en te ontdekken dat je hier niet alleen in staat is zo fijn om te horen. De energie op aarde zoals de Boviswaarde en de Schumann resonantie stijgen sky high op dit moment wat werkelijk gevolgen geeft voor ons lichaam en ons bewustzijn. In de praktijk van Yvonne worden veel ascensie klachten gemeld over: hoofdpijn, duizeligheid, misselijk, hartkloppingen, oorsuizen, krampen in spieren, slecht slapen en vooral zijn vele mensen dood moe.

Wij kunnen elkaar helpen met dit ascensie proces, zodat we samen naar een hogere dimensie gaan.

Wij merken zelf dat wij veel nieuwe spirituele ervaringen mogen beleven in een korte tijd. Wij vinden dit leuk om te delen en jullie ervaringen te horen. Er is zoveel tussen hemel en aarde, maar wat is op dit moment nodig om samen te manifesteren?

“Als je in je ziel kijkt, opent de wereld voor je ogen”

 

In mijn boek: 'Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena' deel ik zoveel mogelijk eigen-wijsheid over Maria Magdalena, de krachtplekken in Frankrijk, het werk voor lichtwerkers en de kennis over de leylijnen.
Bewustzijn is een reis, van voelen naar innerlijk weten.
http://www.timetogetwise.nl/Auteur/